kuk

hej

70DD

Publicerad 2010-09-30 20:07:09 i Allmänt,

På nåt sætt kænns det som att rubriken gør hela inlægget. Just dærfør ær min rubrik min bh-storlek idag. Fråga mig inte varfør, jag har sån brist på fantasi och annat så jag ær inte motiverad før någonting alls!

Har pratat med mamma och Casper på skype nu på kvællen. Har jobbat idag och fyfan vad jag var trøtt. Efter jobbet gick jag till systemet och skulle handla lite smått och gott till i morgon. Sen finns det en person som jobbar dær som jag verkligen INTE vill træffa på. Blir så arg bara jag ser han att ååååhhh! men iaf, smøg runt bland hyllorna och kollade så kusten var klar, sen tog jag mina vinare, skulle bara springa længst bak i butiken och hæmta en flarra morgan, tror du inte på fan att jag ser hans spegelbild i en av flaskorna. Så jag lægger benen på ryggen och bokstavligen kutar ut dærifrån. ( Jo, jag betalade vinet først) Så nu får jag køpa Morgan i morgon i stællet. Sen nær jag kånkat hem allt i min stora tunga væska, som jag SKA rensa idag før att snart går handtaget av før det ær så mycke skit i den, har nog saker dærifrån sen Power meet skulle jag tro och med sækerhet minst 10 gamla ciggpaket. Førstår inte varfør jag spar på skiten. Sen nær jag kom hem, skulle jag hæmta nyckeln i brevlådan, men var den dær? NEJ! Då har alltså Camilla tagit med sig den till jobbet och inte før att det ær långt att gå dit, MEN det ær 90 graders lutande backe heeela vægen upp! och inga pengar hade jag på telefon heller så då var det bara att gå øver till Else och Ph och låna telefon. Sen åt jag en fet baguett på vægen hem och sjælvklart blev jag bajsnødig, nå så inåt helvete. Trodde jag skulle bajsa på mig. Snacka om lyckad dag.

De va nånting viktigt jag skulle skriva, som var hela anledningen till att jag skulle blogga men nu har jag glømt det. Men vad gør det, det blev ett relativt långt inlægg om min helvetesfærd hem.

Jag har slutat røkt cigaretter, får inte ut maximalt poff ur dom så nu har jag børjat med tobakk. Rullar mina egna cigg nu jag. Men det ser ju ut som en jævla joint førfan.. men mina skills blir nog bættre med tiden.

Anna Lund - the one and only

Flyplassveien 16

Publicerad 2010-09-26 22:28:24 i Allmänt,

Ska spendera två dagar hemma hos pappa jag. Egentligen var jag bara bjuden på mat først men sen frågade han i bilen om jag inte vela vara hær med dom till på onsdag och det vill jag væl! Therese har åkt ivæg på kurs så nu får jag en egen sæng att sova i också.. Annars blir det kællarn eller nåt.

Den hær helgen har varit crazy! Jag har tappat uppfattningen om vilken dag det ær osv. Tror att det ær tisdag idag t.ex. hur bra ær det?! Men det blir nog lætt så nær man jobbar i helgerna. Nu ska jag faktiskt gå och knyta mig, en ny arbetsvecka væntar och jag har mycket att læra mig. Trodde jag hade lært mig allt om mitt jobb, men ikke. Min chef ska åka utomlands och då ær det jag som har befælet øver alla andra. Ska bli kul att "bossa" lite. Kanske jag ær bra på ;-) Får væl se hur det hela slutar, om jag får sparken eller løneførhøjning! Hoppas på de sista!!!!

Har tænk så mycket på en person som verkligen tagit mig med storm. Værldens fjuttigaste grej hænde, eller det var inte fjuttigt men sættet han gjorde det på imponerade på mig. Vem hade kunnat trott det, att jag skulle bi betuttad av en ynka liten grej, som jag inte tænker sæga hær! haha

Jo, mamma och jimmy har skaffat skype. Satt och pratade længe med dom igår hur kul som helst. Jag och mamma satt och gjorde grimaser till varandra ;-P lillpullan!

Godnatt, Jag saknar Anna min ælskade fru, Mamma min øgonsten & Murmur min guldhumla

How will I shine anymore when you're not here?

Publicerad 2010-09-25 12:27:38 i Allmänt,

Nu har jag inte skrivit blogg på några dagar. Har nog egentligen inte så mycket att sæga.. Før att få inspiration till att blogga måste det ju hænda någonting också. Nåvæl, det var underbart nær Murmur var hær.. Blev tårøgd nær hon rullade ivæg med tåget igår.

Hær ær allt som vanligt, lika grått och tråkigt OCH KALLT!
Drømmer fortfarande bara sjuka drømmar.. om dig. Nær jag vaknar kænns det som att jag aldrig ens sovit ær inte det minsta utvilad. Vet inte om det kan bero på vad jag drømmer men någonting ær det, før jag ær inte uppe och vandrar om nætterna heller.

Jag vet inte ens ærligt vad det ær som hænder med mig, jag kan inte sluta tænka på dig. Det har nu gått 8 månader och jag ær fortfarande lika førtvivlad. Jag har væl fått bevisat nu att du ær mitt livs kærlek. Kanske lite sent. Jag vill bara vara med dig. Jag skulle kunna cykla på en liten trampcykel till Sverige bara før dig om de vore så. Struntsamma ska inte førstøra stæmningen med mitt jævla deppsnack. Jag ær nog bara olycklig helt enkelt. Det senaste 1,5 åren har ju varit allt annat æn enkla før mig.

Min hals har inte blivit bættre før 5 øre och jag vægrar gå till doktorn så jævla dyrt! hade ju kunnat varit værre men det hær går væl att leva med. Nu ræcker det før mig.. nu ska jag duscha och fixa mig. sen snigla mig till jobbet. ååhh

Jag saknar min mamma!


Lill-lördag

Publicerad 2010-09-22 09:07:17 i Allmänt,

Har inte bloggat på några dagar märkte jag nu. Fast å andra sidan händer de inte så mycke i mitt liv heller. Igår kom Sandra hit. Va sjukt konstigt att möta henne efter vi varit ifrån varandra så länge nu. Egentligen är det ju inte länge sen jag flyttade men det blir fort en evighet när man bor på en plats som den här. inga vänner, ingenting att göra.. då går dagarna väääldigt sakta. Tur är att nu vill inte Sandra åka hem igen, kanske lika bra det. Kan hon stanna här ;-) Bara min Fru som fattas då.

Nu ska jag alldeles snart börja traska iväg till jobbet sen jobba till fyra och förhoppningsvis kommer murmur och milo och möter mig. Då ska vi hem och kokilura med något tror jag, sen ska jag visa henne det fantastiska utelivet. Sarkasm passar inte riktigt mig tror jag.
Är även ledig i morgon så det är grymt skönt, då ska vi ha en slappdag och bara typ göra ingenting. Säger jag typ ofta? I mitt huvud känns de som jag säger typ, typ, typ, typ, typ hela tiden.
Men, det går ju inte att lära en gammal hund å sitta sägs det.

Nu får det räcka. De är ju bättre än ingenting iaf. Sen måste jag bara säga att personer som säger att dom är en typ av person är oftast raka motsatsen. Vilken besvikelse alltså.

Singing in the rain

Publicerad 2010-09-19 12:35:43 i Allmänt,

Vaknat för en stund sen, nu ska jag ut med vovven sen slänga omkull mig i soffan med lite frukost och fortsätta kolla på himmelblå. Somnade ju mitt i alltihopa igår och vaknade av att jag nästan låg på datorn och dräglade. usch.
Kan snälla någon komma och ta bort mina drömmar? Eller radera den enda person jag tycker det är jobbigt att drömma om åtminstone så kanske det inte är lika tungt att vakna varje morgon. JAG VILL INTE! hur mycket jag än försöker radera dig ur mitt minne så finns du ändå kvar där hela tiden. Jag tänker på dig varje dag och saknar dig jämt. Hur länge ska det vara såhär? Tills jag hittar någon ny? och det kommer jag ju veeeeerkligen göra. Nej.

with or without you

Publicerad 2010-09-18 14:15:23 i Allmänt,

I can't live with or without you!

Igår orkade jag inte blogga någonting hade ingen bra dag. Men på kvällen träffade jag Oda, vi gick till bowlingen köpte slush som smakade sköljmedel/parfym satt där och pratade massa strunt. Super trevligt och när jag gick hem kunde jag dra slutsatsen med att vi är ganska lika varandra.

vi gick in på coop för hon skulle handla mat till henne och chris och då såg jag dom, ostkrokar med peppar. fantastisk upplevelse. igår tyckte jag inte dom smakade nåt speciellt men idag, jävlar de va guff i dom.

Idag är det lördag och jag har inte planerat att göra någonting fast å andra sidan är det ganska svårt att planera när man är själv. Men jag ska nog iaf ta en promenad, kanske springa lite det visar sig. Är fint väder här idag också.. undra då hur vädret är hemma.
Hade jordens konstigaste drömmar inatt, drömmer massa olika saker som inte ens är sammanhängade. En del var bara roliga, som att Eminem skulle ha konsert utanför Ica i björksätra och jag var rullstolsbunden och hemma hos Henke för vi skulle ha mysigt med tända ljus och titta på film, fast i stället för film tittade vi på alla hans gamla räkningar.

ha en bra lördag eller nåt. hejdå.

Bloody Friday!

Publicerad 2010-09-17 09:08:26 i Allmänt,

Haha jag måste bara börja med att säga vilka sjuka drömmar jag har. Inatt har jag drömt om hur man gör för att ändra design på bloggen osv. allt med koder och tjaffs så jag får prova det när jag kommer hem från jobbet antar jag. Sen har jag bitit mig stenhårt i läppen i sömnen också, så jag har typ lite fläskläpp. Så länge jag inte varit ute på andra äventyr? Kanske därför jag är så slut i kroppen, drömmer lite för häftigt.
Jaja, sitter här och äter frukost nu. Haaatar att äta frukost men eftersom kroppen fått väldigt lite mat dom senaste dagarna måste jag "hulla" upp mig lite. (Hahahaha som att jag skulle behöva de?) ;-)

Idag är det fredag hur som helst och jag har inga som helst planer för helgen, tar den som de kommer. Camilla vill att jag ska följa med och bowla ikväll men det värsta jag vet om är bowling, fattar mig inte på skiten, sen ser man bara så hiiimla dum ut med den där posen man gör. Camillas kille tävlar i bowling, visste inte ens att det fanns! så ska dom ha träning ikväll och då tycker min brillianta syster att vi ska passa på. Två nötter som inte kan ett någe! knappast vi får väl se hur det blir med den saken. Stå och skämma ut mig och kasta iväg klotet istället för att rulla det framför massa hotties. Ha en bra dag, för de ska jag!

Kid Cudi- Erase me

Bored to death

Publicerad 2010-09-16 23:27:52 i Allmänt,

Jag sitter nu här och funderar på en person medan jag spelar lite hoffmaestro. Var trött där ett tag men nu verkar det ha gått över för stunden i alla fall. Drog ju av mig nästan alla kläder och var påväg i säng men då fick jag ett glädjande sms så det var nog det som gjorde mig pigg. Undra vad jag ska göra i helgen då, kanske träffa S?
Det visar sig ju om inte annat om personen i fråga vill såklart. Jag kommer nog sitta här en stund till sen mååste jag verkligen gå och lägga mig, sov ju bara 3,5 timme inatt så jag behöver en hel natts sömn. Brukar oftast vara en del att göra på jobbet på fredagar. Nu har även Chris (min arbetskollega) frågat om jag vill jobba på söndag, lovade ingenting så vi får väl se hur det blir med den saken. Nu går jag ut och tar min sista cigg. Inte den sista någonsin utan den sista i paketet, glömde köpa nya idag så jag får va utan till i morgon bitti.. men det är okej, jag röker inte i sömnen.

I keep on running

Publicerad 2010-09-16 20:04:44 i Allmänt,

Anna hon har kokilurat på min blogg hon. Vem fan visste att hon kunde sånt här? Eeer juuu imponeerad bruuden!
Nu ska jag hitta på nånting, glo på nåt eller va som helst. Kan int ha det såhär längre, är rastlös igen.

Eller som pappas kärring sa en gång när jag sa att jag hade dödstråkigt, - Jag tror nog aldrig att jag haft tråkigt i hela mitt liv. Jag har alltid haft saker att göra!

Men ja menar, vafan har hon levt för jävla pissliv då? Aldrig haft tråkigt? Då lär ju inte hon veta hur man har kul det ser då jag det. Kärringar! suck

Ett inlägg till Anna!

Publicerad 2010-09-16 18:00:34 i Allmänt,

Kommit hem från jobbet för en liten stund sen. Var grymt skönt att få jobba lite måste jag säga. Nu när jag har ett jobb som jag tycker om så blir det nästan så att man önskar att man får jobba lite mer än man gör för jag blir så fort rastlös dom timmar jag är hemma. Fast jag jobbar redan 100% så jag får nog inte jobba så mycke mer ;-) Tänkte på en sak, Sandviken är dubbelt så stort som Narvik och här finns det med säkerthet trippelt så mycke jobb som i Sandviken. Varför inte dela med sig lite era snålkukar? Det är ju grannladet. Iofs förstår jag att Norge inte vill dela något med Sverige eftersom dom dumma svenskarna skickade upp tyskarna till norge för sverige va för fega för att va med i kriget. Men haha det är ju över 70 år sen nu så ^^ Har lagt in lite musik på telefon så nu tänkte jag ta en höstpromenad tänkte jag. Tänkte bjussa på bilder och det är bara för att min fina fru Anna ska få se allt. Hon vill inte missa en sekund av det som händer i mitt liv haha. Sitter mest här och tittar på klockan jag och undrar när hon ska komma? Detta är en pik till dig Anna! :D Enjoy frun.


Man får vara ful på jobbet om man vill. När ingen ser!


Huset rakt fram är mitt gamla. Eller inte mitt, men det som min mormor och morfar byggde innan jag föddes. Mor och Far bodde uppe och jag, mamma och pappa i källaren. :)


Det här är en ganska populär badplats. Här i nordnorge finns de inga jävla sandstränder inte. Här får man ligga och rulla runt bland stenar, tång och vidriga krabbor stora som hus.


Finaste Milo som jag faktiskt saknar nu!


En bit av pappas trädgård. Helt värdelösa bilder de här men vafaen.


Anna, det här var min frukost. Polarbröd med skinkost och gurka, yoghurt med musli och juice.


Såhär såg jag ut i morse när jag skulle gå till jobbet.

Dynamite

Publicerad 2010-09-16 08:16:57 i Allmänt,

Och där var jag vaken! blev inte så många timmars sömn som jag hade önskat men vafan. Är ju bara helt sjukt att jag "börjar" jobba på en torsdag. Känns som en grå, trist och regnig måndag men ikke i morgon är det helg igen. Min sista lediga helg den här månaden men det gör ingenting för jag har varit ledig så det räcker och blir över den här månaden. Nu har jag precis tvingat i mig frukost, är ingen frukostmänniska egentligen men tänkte eftersom jag varit sjuk och fortfarande är sjuk eftersom jag äter antibiotika så kunde jag ju ladda upp kroppen med energi så jag inte blir dålig på eftermiddagen idag. Nu ska jag gå och duscha och fixa mig sen off to work.

Nämen titta, nu har det börjat regna! Där sprack mina tankar om att platta håret. Fuck

Sleepless in Narvik

Publicerad 2010-09-16 02:17:44 i Allmänt,

kan inte sova alls. sitter här och kollar runt på allt mellan himmel och jord och längtar mer eller mindre efter vintern tror jag. är less på sommarn och värmen. tycker hösten och våren är överskattade årstider. Antingen kan det väl vara sommar eller vinter..

det är nästan så jag kollar ut genom fönstret då och då bara för att se om det kanske bara kanske skulle kunna snöa. självklart gör det ju inte det och kommer inte göra det heller på ett tag. dumma jag. tänkte lägga upp en bild på hur det ser ut här i stan när det är vinter. värsta stora stan de här ;-) WELCOME TO NARVIK BY WINTER!

some people want diamond rings

Publicerad 2010-09-15 23:54:09 i Allmänt,

Idag blev det en ganska bra dag ändå trots att jag hade satsat allt mitt guld på en dålig dag.
Jag piggnade till ännu mer, gick till affären, köpte tamponger och lite annat smått och gott. Så nu har jag just kollat på idol och ätit en härlig smörgås med skinkost och gurka på och till det blev det min nya favoritsaft, lime/citron. Smakar inte alls sådär äckligt som dom i sverige. ne fyfan.

nu ska jag kolla på lite olika tv-program på datorn sen plocka lite och sova. Ska äntligen få återgå till mitt jobb i morgon. Anser mig själv frisk nog. Håller tummarna för mig själv i morgon bitti när jag kliver upp. Men jag ska göra det bästa utav det och göra härlig frukost och dricka kaffe så jag vaknar till liv. Får bara inte glömma min medicin hemma så jag blir frisk någongång.

Pratade med både Mamma och Sandra idag i telefon. Myyyysigt! <3 Go'kväll



Jag och liten bror Albert i motljus och osminkade ;-)

Change

Publicerad 2010-09-15 13:55:22 i Allmänt,

God morgon.

Har haft såna där konstiga drömmar nu igen. Blir en sjujävla lång historia om jag ska berätta det här men kan väl i korta drag bara säga att det handlade om mitt ljuva liv hemma i sandviken. Alla dom som ligger varmt om mitt hjärta var tillsammans, var lite konstig blandning av folk dock men det var underbaart.

Men, idag känner jag mig ganska mycket bättre faktiskt, har ingen feber och jag har ganska mycket energi även om jag inte ätit på ett tag så är jag sprallig i kroppen. Kan ju också ha med att göra att jag varit riktigt sjuk nu i några dagar.. På månaden trodde jag att jag skulle dö faktiskt så jag ska erkänna att jag låg på soffan och grinade och trodde jag skulle dö och envis som jag är så vägrade jag åka till sjukhuset pga min skräck för sjukhus som jag fått efter ett par traumatiska besök där några ggr. men det är ingenting vi ska gå in på.

Hur som helst, nu har jag blivit förkyld i stället och som topping på kakan har jag fått världens jävla blodbad till mens. Måste gå och köpa nya trosor OCH tamponger. Upptäckte att jag bara hade 5 st kvar. Liite panik!

Inte ens Milo är hemma och drygar med mig.. men jag ska banne mig gå ut på promenad ändå, bara strosa runt och njuta för idag är det faktiskt väldigt fint väder. MEN! jag måste nog ta på mig massa tjocka halsdukar eftersom halsen inte är helt hundra än. Lägger nog upp lite bilder sen.

En sista sak, min fru Anna fick sitt födelsedagsbrev av mig idag nååågra dagar för sent men vafan, det var ett lite gulligt vänskapskort på norska och två cigg. En till Anna och en till Louise. Ganska rolig historia det ocså. Tar väl den lite snabbt då. Ringde till frun en kväll och då var pullskin där så dom satte på högtalaren så pratade vi alla tre. Skit kul, jävla idioter dom där ;-) då sa dom iaf att jag skulle komma med cigg för dom inte hade några, sen tyckte dom att jag skulle skicka en och det har jag nu gjort. Så nu får vi hoppas att dom sparar dom som nå jäkla årgångsviner ;-)

Stay tuned! - Im leaving today.

ABBOTICIN 500 mg

Publicerad 2010-09-15 00:03:07 i Allmänt,

Hejsan.

Jag har så himla tråkigt så nu sitter jag och tittar på alla gamla avsnitt av glamourama. har pratat med min flicksnärta Anna för en liten stund sen och det är alltid lika underbart att höra hennes röst :-)

Nu har jag varit sjukskriven i två dagar för att jag äter penicillin för att jag fått halsfluss. Just my luck! och jag är redan så rastlös så jag klättrar på väggarna. Inbillar mig att jag har super mycket energi för att göra nåt men så fort jag tänker dra ut blir jag hängig, klär av mig och slänger mig i sängen.

En sak som jag tänkt på nu är att jag ska förnya mig lite inför hösten. Ev klippa mig och färga håret i nån höstig färg. Nog allt för att svart är så höst/vinter som det kan bli så börjar jag bli lite less nu faktiskt.
Sen kan jag också meddela att jag tänker köpa en Iphone 4 :-) eller tänker och tänker, jag vill. Fast å andra sidan finns det massor av halvdyra saker jag vill köpa. Jag har ju råd men när man har pengar blir man lite snål i stället. Sen har Camilla hittat typ världens bästa lägenhet som är hur stor som helst med två toaletter (en till oss var) och öppen spis var det visst också men bästa av allt här uppe i den nord norska kylan, en BADSTU! förstå va mysigt till vintern när man varit ute på stan i sisådär 30- och fjutta fart på badstun och hoppa in där och värmas upp i stället för en varm dusch. mmm.. rena rama drömmen.

Nu ska jag glutta vidare på Glamourama och sen blir det sängen och förhoppningsvis må mycke bättre i morgon :-)

Godnatt

The ugly truth

Publicerad 2010-09-13 09:30:32 i Allmänt,

Är det meninge att det ska vara såhär?! jag mår rent utsagt helvete. Fryser och svettas om vartannat. Borde väl kanske försöka gå till affären, blev så sjukt sugen på yoghurt (jag är laktosintolerant). Men om jag får stå ut med den här smärtan borde kanske lite magknip inte göra så mycket?

Jag som hoppades på att jag kanske skulle vara lite mer frisk idag så jag kunde pina mig till jobbet men inte ens det tänker jag göra nu. Låter som en jävla val när jag pratar.. har super mörk röst och hes på det. Föreställ dig! Låter väl som en gammal grogghagga :-)

Annars är det väl inte så mycket som händer just nu. Är lite orolig att jag blivit smittad av någonting som folk här kallar för "kyss-sjukan". Hade aldrig hört talas om det innan jag kom hit och tydligen var det vanligt bland unga människor.. och nej, det smittas inte bara för att man hånglar med någon. Vet inte riktigt hur det smittas, men det är väl som vilket influensavirus som helst bara att det här kan vara farligt. Är hemma och tar det lugnt en dag till och om det inte går åt andra hållet (det bättre) tills i morgon då måste jag nog åka upp på sjukhuset.

Va skit läskigt igår innan jag gick och la mig. Hade tagit en ipren (det enda som funkar på min kropp), men den började aldrig verka så jag blev sämre och sämre. Då jag hade varit ganska pigg och gått till macken och handat lite smått till och med. Men iaf, blev jätte konstig. Skulle resa mig upp och allting bara snurrar.. jag hade så ont överallt så jag kunde inte stå på golvet och allt bara snurrade och snurrade, typ som om jag var full eller nåt liknande.. hade stora problem med att ta mig ner för trappen :s vet inte va som hände. Hoppas det bara är nån influensa eller nåt. Hua! Jaja, ha en bra måndag. Stay tuned

Ta två, betala för en

Publicerad 2010-09-12 19:58:22 i Allmänt,

Nu känner jag mig mycket piggare faktiskt. Trodde ett tag att jag skulle dö för det tog sån lång tid för all ipren att börja verka. nåja, har tittat på några filmer idag.. eftersom jag blev sjuk kunde jag ju åtminstone gotta mig med att jag kan ligga på soffan och titta på film hela dagen :-) Nyss kommit ut ur duschen, hade ungefär tre ton hårspray och dust it i håret så det stod av sig själv! Milo fick en dusch han också. Var ganska smutsig på magen och tassarna.

Nu ska vi promenera upp till macken och köpa någonting kanske och så ska jag fylla på telefonen ifall att jag är sjuk i morgon också så måste jag ju ringa och meddela det. peace


de va gamla goda tiderna dedär

Alvedon, ipren, coca cola & filmer

Publicerad 2010-09-12 12:03:24 i Allmänt,

.. är vad min dag kommer att bestå av. Jag som hade tänkt göra så himla mycket men det går ju inte nu eller. har ont tamejfan överallt i kroppen, uppsvällda halsmandlar. Jag har sagt till mig själv i flera års tid nu att jag måste operera bort dom för det funkar inte såhär. Iaf hade inte tänkt att bli långrandig så jag avslutar precis här!

Måste bara säga, GREAT kväll igår, nästan så man vaknade med ett leende på läpparna! :-) vi tackar gud för svenskar som gillar bastuträsk!

Take my hand and lead me home

Publicerad 2010-09-11 23:17:45 i Allmänt,

Hoj! Sitter här och kokilurar för mig själv och druckit några öl har jag gjort också. Tidigare ikväll har jag varit ute med hunden på en långpromenad var härligt.. tror jag börjar bli sjuk tammefan, är alldeles svälld i halsen och skit. Piss! Kanske går över om jag dricker några öl till (?) Tog några fina bilder på havet och himlen fast det är ju taget med telefon så sådär överdrivet bra är det inte. Nu har min fina Anna det säkert skit roligt och börjar bli skit full och skrattar och dansar.. å va gör jag? sitter här och ruttnar bort. Har inget vettigt att säga så det får bli några bilder istället. Enjoy!









avslutar med en vacker bild på mig själv.

die

Publicerad 2010-09-11 16:41:56 i Allmänt,

Nu har man diskat och skurat och städat överallt, lagt på min matta vid soffan också. Det blev bra, mycke mer hemtrevligare. Det enda man har kvar nu är all tvätt, en maskin står och rullar nu är väl klar snart :-) sen ska jag nog fixa till mig lite, har ju åtminstone klätt på mig nu men lite smink och skit ska nog inte sitta helt fel det heller. Vill färga mitt hår på ett annat sätt, funderar på att bleka luggen blond eller blodröd kanske? Känns som att folk redan tittar lite konstigt på mig på stan för att jag har en udda frisyr (här klär sig alla som fjortisar, oavsett ålder) med snebena, tuperat hår och massa massa smink och skit. Men å andra sidan, då har dom någon att glo på också. Jag ångrar inte för fem öre att jag klippte av mig luggen. Impulsiv som jag är. Stod uppe på stugan och stirrade rätt in i spegeln och kom på att jag vela göra nåt nytt, då går jag och hämtar en slö gammal kökssax och klipper av luggen! Den blev alldeles för kort men nu börjar den ordna till sig. Ibland är det bra att man har hår som växer otroligt fort. Dock blir det väldigt dyrt när jag måste färga håret två ggr i månaden, fast det är sällan jag gör det, jag tillhör inte den skalan där man håller på att tuppa av för att man har lite utväxt. Kan ju slänga upp en bild och visa hur min lugg ser ut, för den stackare som inte visste det.

Trivs så bra när det är nystädat och härligt! men jag är en expert på att stöka till efter bara några timmar. Fråga min mamma! Men nu hör jag att tvättmaskinen går på sitt sista varv så nu ska jag springa ner i badrummet och ta upp tvätten.

Adjö.

min lugg.

En ganska nytagen bild på mig en kväll jag hade tråkigt och var påväg ut. Ser ut som jag opererat mina läppar på den här bilden, men det har jag inte.

I was made for you

Publicerad 2010-09-11 13:33:54 i Allmänt,

En ny dag men nya möjligheter sägs det. För mig känns det bara som att ännu en dag upprepar sig, ungefär som den där filmen "måndag hela veckan" lite så känns mitt liv. Allting går på rutin, gör exakt samma saker varje dag.

Det som känns lite extra bra idag är dock att jag har ledig helg och kan göra vad jag vill utan att jag måste kliva upp tidigt dagen efter. Igår tog jag det bara lugnt, kollade på film och åt gott och drack en öl.

Idag känner jag mig lite piggare så nu har jag lite smått börjat med storstädningen, måste verkligen diska däremot har inga rena glas snart. Sen ska jag duscha och fräscha till mig sen ska jag och vovven ut och gå en sjujävla lång promenad, ska gå runt havet, eller ja inte runt, det blir förbannat långt men en bit ska vi gå till en super fin plats. Ska försöka fota hunden men det är inte så lätt när han springer runt hela tiden, det lilla livet.

Ikväll ska min fru Anna ha sin 19-års fest tillsammans med Linda, känns grymt surt att jag inte får vara med men sånt är livet helt enkelt. Längtar tills hon kommer hit (om hon nu gör det) men det hoppas jag verkligen på. Bara hon kom hit skulle hon trivas som fisken i vattnet för det vet jag! Men nu tänkte jag inte skriva så himla mycket mer, bara lite smått om vad som försiggår precis nu.

Ha en bra dag. och just ja, r.i.p till dom som förlorade sina liv i den tragiska olyckan 11 september för några år sedan.

Fuck you, pyss & kram

Om

Min profilbild

Tant Tina

Blir bra det här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela