kuk

hej

I know it isn't true because love is just a lie

Publicerad 2010-12-07 22:24:47 i Allmänt,

Har ganska precis kommit hem, gick till Oda efter jobbet, stackarn hade tråkigt nu när Chris har åkt hem över veckan. vi har druckit kaffe och pratat skit och det hela slutade med att jag förmodligen (ganska säkert) har fått en lägenhet. En vind/loftslägenhet (vad heter det?) aja skitsamma. Den var liten och mysig och alldeles perfekt till mig som är själv. Det var i samma hus som oda och chris bor i, så då har jag nära till henne när vi ska ta tag i våra kroppar och gå ut å träna. Får se hur det blir med det hela nu då, alltså lägenheten.

Annars idag har jag jobbat. Vilket var som det alltid är, boring! händer ju aldrig nåt kul. Jävla idioter hela bunten.
Nu ska jag ta det lugnt och se lite på Greys Anatomy och sen blir det att sova. Har börjat sova på soffan nu, sover så himla dåligt här så jag minns inte vad jag drömmer och det är väl lika bra för jag drömmer bara om dig. Jag vill inte! vad fan ska jag behöva göra för att få dig ur mitt huvud? Jag älskar dig på alla sätt och vis, du är min hemlighet men jag vill inte ha dom här drömmarna om dig längre. Känner mig aldrig utvilad. Vaknar ledsen, förvirrad och förtvivlad. Kul. Men nu måste det bli ändring, orkar inte mer. Kan satsa min högerarm på att du inte drömmer om mig. Eller så är det just de du gör? Vem vet.

Jag tänker på dig. Kommer aldrig sluta. Fast jag vill. Men ändå inte glömma.

Det är samma blåa ögon som jag minns dom och samma glada mun som ler mot mig.

Publicerad 2010-12-07 09:21:06 i Allmänt,

Duschat och allt det där crapet nu ska jag snart gå till jobbet. Är fruktansvärt trött idag, som alla andra dagar men nu börjar det bli lite jobbigare. Kanske det hjälper på att allt är som de är? Måste sluta fundera så mycket. Det är ju egentligen inte mina problem, men vad gör man när det handlar om någon man älskar?

Ha't bra.


Jag vet nu, vi har ingen framtid.

Halv åtta hos mig?

Publicerad 2010-12-06 23:52:16 i Allmänt,

Ja, jag har precis tittat på halv åtta hos mig på tv4play och druckit raw-pepsi. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa mig. Hon har säkert massa smaskiga detaljer att förtälla. Det har för övrigt varit en riktig slappdag idag. Även fast det är måndag tycker jag det känns som söndag. så jag ligger en dag bakåt i planeringen.

Hade tänkt städa och diska och allt sånt där när jag kom hem från jobbet men det orkade jag verkligen inte, var så trött och hängig att jag bara vela ge upp. Feber har jag haft också, dock inte nu. Men man vet aldrig, snart kommer det väl någon släng av nå skit så jag håller på och dör igen som sist jag blev sjuk. Inte bra! Nej, helt seriöst, det här har varit det segaste dagen på väldigt länge. Så nu vill jag bara att det ska bli tisdag. hoppas på en bättre dag och att jag kanske får träffa dig med det stora DIG:et.

Haha jo, efter jobbet blev jag så sugen på handarbeten så jag gick in på en hobby butik och köpte väv och tråd och hela faderullan.. så nu har jag börjat sytt korsstygn också. Men jag skulle haft min mamma i närheten för jag tycker alltid det är så svårt att börja. Men om man tänker efter så är i princip allt i början svårt. Fan varför ska allt vara så svårt? Det är alltid (oftast) lätt att avsluta saker. Skulle önska jag aldrig behövde "börjandet".

Nu ska jag se säsong 6 som jag ägnat hela dagen på att ladda ner och sen när jag tror att det är bra, nej då är det spansk eller thailändsk text. Tippar på att det är en blandning. Men vem fan vill se Greys i Thailand? Trodde inte det fanns, men jag slutar aldrig att förvånas. Ha en fortsatt fin kväll vem som nu läser det här. Förmodligen ingen.

Jag kommer aldrig glömma dig hjärtat.

lord have mercy on me

Publicerad 2010-12-06 09:18:09 i Allmänt,

Ja då har man vaknat till liv igen då. Känner mig sjuk och hängig, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. passar sig lite dåligt just nu. för snart är det sverigeresa som står på schemat. Nu ska jag bara kolla genom lite saker sen blir det traska till jobbet. Har förmiddag hela veckan. Iofs ganska skönt, men hatar, verkligen fullkomligt hatar att kliva upp tidigt. Jaja, bye fuckers.

singing my song

Publicerad 2010-12-04 12:55:52 i Allmänt,

Ja, då var det lördag och jag är ledig! Snacka om att verkligen uppskatta helgerna nu när man väl är ledig. Har precis duschat så nu ska jag dra på mig lite kläder sen dra upp till salongen och förhoppningsvis få håret fixat. Får se vad tanterna har planerat ;) igår efter jobbet hade vi en väldigt trevlig och rolig kväll, för att vara nykter och det var fredag. Vi satt hemma hos sandra, jag sofia och sandra, så skjutsade vi Jesper och Martin? till spor1 och sen åkte vi tillbaka till sandra och tänkte, nejvafan vi drar dit vi med! Sagt och gjort. Varken stylade eller fixade, gick dit i jobbkläder och tog en öl. Vi hade tänkt att dansa, men dom hade ställt ett bord mitt i vägen, ska säga till dom nästa gång! jo, när vi kom in.. sitter det två killar vid ett bord som ska kolla leg och så, den ena frågar direkt om leg och då säger den andra, nej det är lugnt, jag känner igen dom där två! alltså jag och sandra. Sen när jag går fram till baren och ska beställa två öl säger killen i baren på typ nån halvsvenska, tjäääänare! Lite pinsamt. tror jag måste get my freak on nån annanstans hädanefter. fast dom har ju iofs tjänat en heeel del på mig.

nu ska jag göra mig klar för här blir de inga barn gjorda.
och jo, jag efterlyser en lång, brunögd karl till avel.
ni kan nå mig på tel +4794123599
el. [email protected]

Endast seriösa, tack!

We are who we are

Publicerad 2010-12-03 11:51:21 i Allmänt,

Jag tror nog jag skiter i den där 30-dagars grejen, det verkar endå ingenting för mig då jag inte ens skriver blogg varje dag. För jag ser seriöst ingen mening med det om man inte har något att berätta. Om vi säger såhär, jag kommer då aldrig bli någon storbloggare i stil med Kenza, Kissie osv med min inställning.

Har precis klivit upp, ska ta mig en kopp kaffe nu och hänga sista tvätten. Ibland önskar jag att jag hade någon som kom hit och tvättade åt mig, dagligen. Man kan då inte byta om flera ggr om dagen och så slänga kläderna i tvättkorgen bara för att man inte orkar vika in dom i garderoben . (var det jag gjorde när jag bodde hemma) - för nu är det ingen som viker eller tvättar åt en.

Idag är det fredag och jag har fått min lön. Nämner inga siffror, men! jag är inte missnöjd. Om man säger så. Så nu ska jag börja handla julklappar på riktigt här så jag får allt det överstökat, bara 21 dagar kvar till jag åker! Jag tycker det är så svårt att köpa julklappar, man vill ju inte spendera hela sin lön men det ska ju ändå inte va nå skit från dollarstore, typ och sen måste det vara någorlunda speciellt för den personen. Visst, alla blir glad av strumpor och sånt, men det kan man köpa själv. Jag tycker det är så svårt. Kanske skulle ge alla i min släkt en hundring var, "här, varsågod! Åk och köp dig en Big Tasty Meny på donken eller Varsågod, nu kan du tvätta din bil gratis" men det är ju inge vidare personligt. Får fortsätta klura.

I morgon ska jag följa med Sandra som hennes "dejt" på Nikitas personalfest. Blir nog säkert trevligt, gillar ju tjejerna :) har hittat ett jättefin klänning som jag ska ha. Inte riktigt min stil, men what the tusan.
Nu måste jag sluta skriva iväg här, har viktigare för mig. Bara fyra timmar till jag börjar jobba jao. Nu måste jag anyway ut på fisket med min kaffekopp.

Om

Min profilbild

Tant Tina

Blir bra det här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela