kuk

hej

THE D DAY

Publicerad 2010-10-29 05:21:01 i Allmänt,

Ja nu är det minsann fredag och den som tror att jag kliver upp såhär tidigt tror helt fel för jag har inte gått å lagt mig än. Jo, jag ska inte ljuga, jag är sjukt mega trött (fast det har ja varit hela veckan) men är för taggad för att sova. Tidigare ikväll blev jag nervös och tänkte efter för mycket. Typ kalla fötter kanske man kallar det för.

Men saken är ju den att jag verkligen vill det här. Jag har en effekt att intala mig själv att jag ångrar någonting bara för att jag blir lite skraj. Fast i själva verket gör jag inte det! Inte för fem öre. Det är nog bara nu i början det blir grymt konstigt o så, fast mysigt. Hoppas och tror att det kommer gå fort innan vi är "hemmastadda" med varandra.

Äh! DET KOMMER GÅ BRA TINA, DE HÄR KLARAR DU! PEPTALKIN' MYSELF
.. och en sak som är förjävla säkert det är att jag ska sova så sjuuuukt mycket och länge på lördagen. Ska fan sova stenhårt! och om du läser det här, så ska du ha klart för dig att du ska sova minst lika länge du också :)

FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG (! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !) , okej?

kramen

Publicerad 2010-10-28 19:41:20 i Allmänt,

Vackra lilla Mamma.

.. jag har precis tagit världens längsta dusch känns det som. Jag är skrynklig över hela kroppen. Helt hundra på att jag åtminstone krympt till XS. Känns som klockan är skit mycket. Vill bara gå å sova men jag skaSKA träffa min Sandra innan hon åker med tåget till sweden.

I morgon är det dagen D! Jag gråter, AVFUCKINGHAPPINESS
min bäbis du :)







JAG DOG LITEGRANN

maskrosbarn

Publicerad 2010-10-28 01:25:42 i Allmänt,

Det har varit en toppen och då menar jag verkligen toppendag idag! Det började med att jag gick upp till Sandras salong och fick mitt hår färgat och fräscht, färgade bryn och fransar. Blev verkligen super bra så det är nånting jag tänker fortsätta med. Ser ju sminkad ut när jag inte är det. Sen har jag jobbat. Fick en ganska konstig/rolig kommentar idag av en kille som brukar "hänga" där med sina kompisar. Han sa att jag hade schyssta tuttar. Ska man bli förbannad eller ta det som en komplimang? Får suga lite på den.

sen kom sandra och drog igång en sjujävla grej. det känns lite hemskt faktiskt för jag vettefan om jag kommer kunna ha normalt sex för en bra lång stund framöver utan att tänka på allt sjukt hon printat in. förbannade människa! men kanske en person kan ändra på de, who knows. Only time will tell.
-
jag är så nervös att nu har jag gått från att bita på naglarna till att tugga på skinnet runtomkring. tur att sandra ska sätta på naglarna i morgon. det här känns så sjukt och det är väääldigt mycket positiva känslor. det känns så nytt och spännande och det är det verkligen och det är exakt vad jag behöver det här! eller han verkar nog vara den jag behöver! jag är inte den som blir sådär barnslig och fjantig men nu är jag nog tamejfan det.. det kanske är någon sorts kärlek. men gud så jag skriver. lugna dina tankar!

Nu ska jag typ ta en kall dusch! så jag kanske taggar ner några hack. i morgon blir det avskedsmys för sandra eftersom hon åker hem till Sverige på fredagen. Men istället får jag ju mitt hjärta hit så jag kommer nog klara mig ganska bra. Kanske bättre ;)

" fuck off and die du ä för ful för mig å din morsa går för en hundring" komiskt



Nyfärgat hår och finfina ögonbryn. oooh baby <3

Shed some light

Publicerad 2010-10-25 22:35:58 i Allmänt,

Alltså det känns så förbannat underbart nu att jag fan inte vet vart jag ska ta vägen eller vilket ben jag ska stå på! hoppas känslan håller i sig. men det är jag ganska sisådär hundra på..

precis pratat med mitt hjärta i telefon och gud, vilken röst! jag ryser.. blir alldeles varm och känns lite som ja får nån sorts andnöd till och från. verklighet!

nu blir det dra igång dammsugarn och sen ta en dusch. fyfan
jo, måste slänga i en maskin med tvätt också. tycker inte ja gör nåt annat än tvättar, men blir de nå mindre i tvättkorgen för de, nej?! måste sluta använda så sjukt mycke kläder antar jag. hade.

i need you to need me

Publicerad 2010-10-23 00:26:46 i Allmänt,

Ja då var det helg igen men den här gången är jag ledig! känner det nu efter att chefen har varit på semester att jag behøver semester utan att behøva ha mitt jobb i huvudet. Børjar jag bli skadad?
Har precis ätit lite mat. Det tar emot men jag har ju lovat att jag ska äta.. så har jag druckit två øl på det också. Nu vill jag mest bara sova eller spy lite. Men jag måste nog hålla mig vaken nååågra timmar till.
Vill ju så gärna prata med baby innan jag ska sova.

I morgon ska jag och pinglan ut på byn.. ska bli mysigt. Kommer bli trist i min vardag när hon åker till Sverige.
Ska även in på salongen och kanske få mitt hår fixat till kvällen, får se vad hon kommer på før skoj. Tycker det är lika kul varje gång hon vill gøra frisyr men jag tror det är ganska ømsesidigt :) Enda frisør jag verkligen litar på. Henne håller jag minsann hårt i!

Nälujävel nu ska jag kokilura vidare och lyssna på lite på musik. Känner friden! + att mørkertiden børjar tära lite på mig känner jag. är trøtt dygnet runt. Ha en bra helg suckers! :)

Du gør mig galen <3




When you're gone

Publicerad 2010-10-21 14:34:01 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på cranberries- when you're gone så himla fantastiskt fin låt. myser!

har städat lite nu på førmiddagen.. eller ja, jag blev väckt när klockan var ett ungefär så jag har varit lite stressad men nu har jag fått massa saker gjorda, vilket känns bra! bara resten kvar när jag kommer hem ikväll då, men då brukar inte min ork hänga med riktigt men ikväll måste den! det har kommit massa snø. och då menar jag massa snø och det bara fortsätter vräka ner. Drømde så massa jävla sjuka saker inatt, som vanligt. Så nu kan jag väl ungefär veta hur det känns att bli jagad av polisen i L.A, haha.

Jo, satt och läste bloggar och då har dom nån grej på sina bloggar i sammarbete med eniro.se så deras bloggar var gula och då kunde man skriva precis det man vela ha i ett søkfält. Men om jag skriver t.ex. - Bäbis. Vem fan ska ge mig det då? Kommer det upp en massa karlar som är villiga att ge mig en unge då? Nja. va førsiktig med vad du ønskar før tusan gubbar.

Men ingen vila ingen ro. Nu är det dags att gå till jobbet, eller snart. Ska først fixa mig lite snabbt.. blir inge avancerat idag, nej. drar en møssa på huvudet, sen får håret se hur som det vill när jag tar den av mig. De va en stor førdel när jag gick på hr, då spelade det ingen roll hur jag såg ut i håret, om jag hade smink eller inte.. ingen i ett køk bryr sig och då hade vi ändå møssor på oss. Eller nja, jag kan nog räkna på mina tio fingrar dom ggr jag hade den där fula hatten på mig, but still. Have a fucking nice day.

Ikväll när ja kommer hem ska jag pyssla lite med mina naglar. Får se om det blir bra eller inte, annars kastar jag skiten åt helvete! :P

Only girl

Publicerad 2010-10-20 13:05:22 i Allmänt,

Jag vet inte om det är før att jag haft/har mens men nu sitter jag här och gråter. Inte riktigt snyftar heller utan riktiga krokodiltårar.. førsøker sluta men det går inte! lyssnar till och med på party musik men hjälper det, nej!
Okej, egentligen kanske jag gråter av en orsak, vad vet jag. but still..

Jag saknar min bästa vän så mycket. Det spelar ingen roll hur många nya vänner jag skaffar, går ut och dricker mig askalas, pratar med henne i telefonen, på sms, på datorn så spelar det ingen roll før jag saknar henne exakt lika mycket och ingen/inget kan vara bättre än just min lilla Anna. I ett rum fullt av människor kan jag känna mig så ensam, min anna är inte med. :'c
vilken mespropp jag är. det bjuder ja på!

Nej det här blev ett riktigt jävla depp inlägg. men det skiter jag i. før just nu är jag orolig, nervøs, rädd, ledsen och smått førbannad. så ha en riktig jävla bra dag era jävla idioter! (inte du anna)

OCH INGA BILDER BLIR DE HELLER!!!!!!!!!!!


You lost me

Publicerad 2010-10-16 13:02:27 i Allmänt,

Hade en trevlig kvæll igår med Sandra. Gick hem till na efter jobbet och hade bara tænkt sitta dær och prata lite strunt men då kommer hon på att vi ska ut och dricka en øl. Så vi gjorde i ordning oss och gick till en litt større plats. Pratade med søtnosen før førsta gången igår också, æven om han inte minns så mycket av det kanske ;) vi satt dær och mysdrack och tittade på folk hur dom betedde sig osv. sen gick vi vidare till spor 1 och tog en øl dær också.. va en mysig kvæll. sen gjorde jag något jag inte brukar gøra, jag tog ett glas vatten. imponerande. men mitt huvud ær ændå tungt idag av en eller annan anledning.

traskade hem och la mig i sængen, men hørlurar i øronen och musiken på full volym vaknade jag av att jag låg på telefonen, upp å drack vatten sen sov jag vidare i några timmar. nu sitter jag hær och glor. væntar på ett samtal men han ringer ju aldrig! segsnøre!

dusch, lite mat, fixs, sen jobba. får se vad kvællen bjuder på.

- du <3

deepest

Publicerad 2010-10-15 13:41:54 i Allmänt,

Jag skulle ge dig hela mitt hjärta om det inte var någon som hade sønder det.
Før jag vill ha dig vid min sida.

Glømt bort bloggen litegrann tror jag, førlåt men jag sv
ävar på rosa moln här. Vem hade kunnat tro det här då :P
Jag
är sweapt away nu liksom. Jag lever i min rosa bubbla och jag har inga planer på att spräcka den. åååhhh
Det k
änns som att det är någonting som är värt att gøra før om vi inte gør det, kommer man sägert ångra det i framtiden. Før vem vet, det kan ju bli kalas bra.


Jag har nog inget mer
att säga før jag är så glad allt känns lite bättre än vanligt ^^,

This is my life

Publicerad 2010-10-12 07:49:46 i Allmänt,

Har inte fått sovit en blund inatt.. Ibland ønskar jag att datorn gick sønder men det kommer den väl førmodligen aldrig att gøra. Då skulle jag inte sitta här hela natten :P Haft ett intressant samtal iaf ^^

Igår kväll var jag och sandra ute på äventyr, vi gjorde en stooor snøgubbe (som såg ut som en snø-gris) och satte den framfør kristoffers (stavning?) bil så han inte skulle få upp dørren, men jag tror nog att den har smält bort. Men kul var det att få känna sig som ett barn när førsta riktiga snøn kom. Haha! Underbar tjej dedär alltså.

Nu ska jag hinka i mig kaffe, ta en cigg på trappen och sen hoppa rätt in i duschen så jag vaknar till liv sen blir det smink och hela det där køret sen är det bara att bege sig till jobbet. Men nu är det tisdag och jag vet att denna vecka också kommer gå fort.. som alla andra. Snart sitter jag väl här, om sisådär fem år och undrar vart tiden tog vägen.

Kanske ska sluta sova helt då slipper jag tänka på dig! Ganska skønt. Men jag kommer se ut som en zombie till slut kan jag førstå. Ser fruktansvärt sliten ut nu redan efter en natt. Have a nice day! Kan ju lägga upp lite bilder på våran snø-gris och hur det såg ut igår när snøn kom. Mysigt men! jag hade converse och tunna strumpbyxor på mig, var inte sååå mysigt.






If it makes you happy

Publicerad 2010-10-11 13:44:48 i Allmänt,

Det spøregnar ute, jag har jordens mensværk men det gør faktiskt ingenting. Jag har sovit hela natten utan att ens minnas vad jag drømt! Då tycker jag att det ær bættre om jag inte vet vad jag drømmer æn att inte drømma alls.

Det kanske hjælpte att gøra ett inlægg om bara dig! wow alltså. Vanligtvis hatar jag måndagar men idag kan inget stoppa mig helt seriøst! gaaaah

Ha en uuuuuuunderbar måndag gott folk puss kram


under your spell

Publicerad 2010-10-11 00:58:13 i Allmänt,











Glømma dig verkar jag inte gøra men kan du åtminstone snælla førsvinna ur mina drømmar. Jag kan inte sova længre! Jag vill inte minnas dig mer. Jag intalar mig att dom åren vi hade med varandra aldrig hænt. Jag kan kontrollera mina tankar på dagtid men på natten kan jag inte hjælpa att varenda drøm handlar om dig. Ænda sen jag flyttade hit och det som ær mest trøttsamt ær att nær jag vaknar kænns det som jag blundat i 10 minuter. Jag orkar inte mer. Jag vill inte veta vem du ær. Ibland har tanken slagit mig att om jag slog huvudet så hårt att jag glømde allting helt då skulle jag inte veta vem du var. Låt mig bara vara! Vad ska jag gøra før att få dig ur mitt huvud? Nu gør jag ganska mycket exakt vad som helst. Som jag ser det nu, måste jag antingen skaffa hjælp eller slå huvudet i en sten. Tragiskt med tanke på att du førmodligen inte ens unnar mig en ynkaste tanke någongång ibland men det ær någonting jag aldrig kommer få veta antar jag.

Because I love you

Publicerad 2010-10-10 13:50:42 i Allmänt,

Vaknade upp och det har kommit massa snø under natten/morgonen!
Var så taggad på att gøra någonting, trodde jag skulle åka till Sverige, men tydligen inte.
Får vara kvar i den här jävla bondhålan i stället. Tror aldrig jag längtat efter Sandviken såhär mycket någongång.


Tappa helt sugen på allt. Ha en bra søndag.

billiga nudlar i kopp och vinglas i kristall

Publicerad 2010-10-10 03:34:55 i Allmänt,

Har varit en lugn men mysig kväll. Det børjade med att jag satt hemma och taggade lite før utgång før mig själv, men så kom trøttheten ikapp mig. Gick øver till "tante-else" och Per Henning och blev bjuden på drink och vin før där hade dom en liten fest. Har bestämt vad jag ska ha på mig på Halloween nu också, spännande. Skäms ju lite måste jag erkänna men jag är väl inte sämre än någon annan. Bjuder på førhandsvisningen nu!


Sen tr
äffade jag Sandra och Jonna en sväng, vi var ute och åkte lite bil och kollade statusen på stan. Døtt. Och just ja, årets førsta snø kom ikväll. Det dundrade ner och jag gjorde en liten segerdans i mitt huvud. Sen åkte jag hem igen, gick øver till Else å PH och så traskade vi upp till Camillas jobb där det bjøds på Pink Floyd konsert. Men før mig var det lika med Begravning. Boring. Men det var mysigt måste ändå erkänna. När jag skulle gå hem gick jag genom kyrkogården och jag var inte skitnødig alls, nejnej.. efter att man tittat på true blood och massa annat så var det de enda jag tänkte på när jag gick där i mørkret.


Nu ska jag tv
ätta av mig sminket och krypa till kojs. Har ju inte direkt blivit nå mycke sømn. Igår natt, eller ja snarare morgon hade jag fullt upp med Simon. Haha! I morgon åker jag till Sverige en sväng med Sandra och Jonna. Härligt det ska bli att åka till Sverige men ändå så sjukt. Skulle inte førvåna mig om jag kommer fälla en tår eller två. Ha en godnatt everyone där ute i den stora vida världen, før jag är bombsäker på att hela universum läser min blogg. Eller hur!


Hot mama


Ser ut som ett riktigt fetto i ansiktet av någon anledning, vet inte riktigt vad jag gjorde. Bara så du/ni vet, så
är jag okysst och har min oskuld kvar. Nunna passar mig, fast kanske inte i en latex dräkt?

allallalång

Publicerad 2010-10-09 13:28:25 i Allmänt,

Då var det lørdag idag då. Det regnar ute idag igen så man ær ju inte direkt sugen på att gå ut men jag måste før vovvsen vill nog kissa. Hade en awesome kvæll igår.. och jag gjorde någonting jag verkligen inte gør nær jag ær ute på stan, næmligen dansa. vi høll på hur længe som helst. træffade ju jerry och simon också så vi va med dom. sen nær vi skulle gå hem drar sandra med sig två snubbar som va skit vidriga. Jag satt och åt appelsin och vi drog igång værldens diskusion om Anna Anka, Maria Montazami.. Hahaha vilket samtalsæmne. Sen gick jag till Simon, fick mitt armband och ørhænge och sex. fantastiskt. Allt behøver inte vara så komplicerat jæmt och det gillar vi!

Nu ska jag verkligen ta tag i någonting hær hemma, en dusch, lite mat, slå igång true blood och tænda lite ljus och mysa framfør teven bara. Det ær så mysigt før det børjar bli mørkt på dagarna också, fast det kanske ær før att det ær så dåligt væder :P whatevva

Ikvæll vet jag inte hur det blev sagt, om jag skulle festa eller inte. Gjorde ju visserligen det igår och kænner mig inte sugen på en tvådagars men vafan, det visar sig hur jag gør helt enkelt. Jag ombestæmmer mig nog nær jag gjort i ordning mig och så. Vafan skulle man ha på sig idag då?! Eller ikvæll rættare sagt. Kør nog på støvlar, strumpbyxor och nåt snyggt upptill. Ha't bra. En liten bild på hur jag såg ut igår kanske?



småstadsliv

Publicerad 2010-10-08 18:07:45 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på Engmans kapell som ær såå bra. Jag blir så mysig nær jag hør sån musik.. inte fatt jag vet vad jag menar med mysig men usch

ikvæll vettefan vad som hænder, va ju sugen på att parta lite men får se hur det blir nu. Har pratat med min Anna i telefonen det var sjukt och galet som alltid. På tal om sjukt och galet så vet jag en som ær det! FY!
Vi satt och pratade pm och sommaren, fylla och minnen. Fyfan vilken underbar sommar jag haft det ær den bæsta i hela mitt liv. Har nog aldrig haft så kul och gjort så mycket som jag gjorde nu. Tænk om jag och anna inte træffat varandra på Gævle crusen, då hade vi inte gjort allt det hær tillsammans.. Thank god for that!

Nu ska jag ut och gå med hundsnøret innan han pissar ner sig. Fuck you, puss å kram
Btw, børja bløda nosblod nær jag kom hem. Anledningen var før att jag satt och petade, såklart!



fredag

Publicerad 2010-10-08 09:22:43 i Allmänt,

Då var det fredag igen. I måndags tyckte jag det var en evighet till denna fredag men nu ær den hær. Har precis vattenimprignerat mina nya støvlar som ska ut på sin jumfru tur idag.. dom ska gå hela vægen till jobbet! vill ju inte riskera att dom blir skadade mina kærlekar.

Køpte ju ett par korta boots før inte så længe sen från H&M och nu upptæckte jag att dom ær ganska lika varann. Fast mina långa støvlar ær mer finstøvlar som man bara har till tights och sånt och dom andra styvlene kan man ha till jeans och sånt tjaffs. Ær så ledsen før att mina favvo jeans ær før stora så dom bara hænger i rumpan på mig. Visst det ær væl positivt att jag blivit mindre men det betyder att jag måste shoppa nya brallor också.

Kollade på væderprognosen før tio dagar framåt och det ær regn, regn, regn, regn som står på schemat. fittvæder! och det ska bara bli kallare å kallare, det stod att det skulle vara 1+, 2+ i næsta vecka och då tror jag att det ær snø som kommer komma ner, inte regn. men det visar sig. Hær har ju folk satt på sina vinterdæck redan!

Næ nu ska jag pallra mig ivæg till jobbet. (høll på att skriva skolan).. jag har blivit førstørd efter 14 år i skolan! :D
ha en alldeles utmærkt fredag. før det ska jag.. verkar som det blir partaj ikvæll också men vi får væl se.
Nær jag kommer hem från jobbet ska jag sætta igång med storstædning sen varva ner med en øl. mumma

Lovekiller!



Oførglømmlig kvæll med frugan! FAN VAD JAG SAKNAR DIG! :'(

You'll be the death of me

Publicerad 2010-10-08 00:06:21 i Allmänt,

kollar på true blood. børjar inte bli ovanligt nu alltså. ær på sista avsnittet på sæsong ett.
sen blir det att titta på dvdn før milla har andra sæsongen, så då får jag text också.

i morgon blir det fest før hela slanten. yeeeehaaa

jag skiter i dig nu!

true blood

Publicerad 2010-10-07 01:15:06 i Allmänt,

mitt nya favvoprogram. eeeeh vemfan sæger favvo nu før tiden?  :D

Ær på strålande humør av någon anledning, vet inte varfør før absolut ingenting speciellt førsiggår i mitt liv. Men snart ær det helg och det vet vi ju alla vad det betyder. Eller inte. Men jag ska nog ut och ta mig några øl hade jag tænkt och INTE rida på ryggar. Kanske rida någon som ligger på rygg? Værdeløs humor tina.

kolla klart på ett avsnitt av true blood nu sen blir det sova sova sova. slet som ett djur idag på jobbet var fan alldeles svettig innan jag kom ut ur lokalen. och inte nog med det så hade jag massa svintunga sopsæckar som jag fick slæpa på plus min væska, jacka och en påse. Packåsna! Men på fredag åker chifen till soliga spanien så då blir det lugnt och skønt. førhoppningsvis. ær så orolig før att något ska gå åt helvete før då ær det mitt huvud som rullar nær han kommer hem. han har ett jævla humør min chif, that's for sure!

Godnatt
Du bara du får mitt hjærta att slå

no gettin' over

Publicerad 2010-10-06 11:35:55 i Allmänt,

Då var det onsdag då. Veckorna går så himla snabbt.

Jag sitter hær med færg i huvudet och har precis hængt en maskin med tvætt och nu måste jag æta lite frukost innan jag svælter ihjæl. det blir grovbrød (riktigt grovt, biffen) med vitløksost och gurka på och ett glas tropisk juice till. tænker på anna nær jag æter vitløksost alltså det ær mjukost typ.. anna finns det nåt exakt namn før de dær mer? det kan ju inte heta vitløksost eller mjukost.. låter ju inte alls som "vårat" pålægg..

Tror jag ska ha mina nya byxor på mig idag, sååå snygga. påminner lite om mina førsta ridbyxor, dom ær svarta med førstærkning på knæna. Ær så nøjd med mina køp faktiskt. Ska knæppa kort på det jag køpt men det var så mørkt igår kvæll gør det nu, så det jag køpte.

Svart stickad och en rutig skjorta + helt vanligt svart linne, cubus
Svarta (rid) byxor, Vero moda
svarta converse och ett par skit snygga hnæhøga støvlar, skoringen
Helsvarta strumpbyxor samt svarta strumpbyxor med prickar på
+ lite annat smått och gott som sminkborttagningsservetter, værmespray før håret från syoss

= dyrt men fruktansvært nøjd ændå jag.

nu frulle och fix sen en dusch och gøra i ordning mig och gå till stan och till banken. Hann inte med det igår så jag får gøra det nu i stællet. Bye fuckers

redheaded slut

Publicerad 2010-10-04 22:29:38 i Allmänt,

Jag har huvudværk, mensværk och ær hungrig. ska nu laga mig lite mat, fan ska veta vad det blir før mæsterkocken orkar inte idag. fan man skulle haft en privat kock alltså, sæger kocken sjælv.

har jobbat och det kænns att det ær måndag fyfan.
jag orkar inte ens skriva någonting kænner jag också.

hejdå.

just this morning you cried about yesterday

Publicerad 2010-10-04 00:03:47 i Allmänt,

då var den hær helgen officiellt øver. om fem minuter.
det har varit en riktig slappkvæll måste jag sæga, tog ut hunden på en promenad, vilket jag ska gøra nu snart också. det ær riktigt kallt ute och luktar lite vinter i luften. skulle inte førvåna mig om det ær mer snø på fjællen i morgon nær jag vaknar.

har ungefær en timma på mig att komma mig ut och tillbaka innan dom stænger av alla lamporna ute. lite konstigt, dom slår av alla gatuljus vid ett om jag inte minns fel och det tycker jag ær helt fel før det ær ju verkligen på natten dom borde vara på. gudarna ska ju veta vad som kan hænda. jag personligen ær inte nå vidare rædd før mørkret men tænk alla dom stackare som ær det. personligen så vill jag tro att det ær mørkare hær æn vad det blir i sandviken på nætterna. ska jag vara ærlig så minns jag faktiskt inte. har nog aldrig riktig reflekterat øver det.

en sak som jag tycker ær lite halvmysig sådær ær att gå och sætta mig på tågstationen. jag vet att det inte kommer några tåg och att det inte finns någonting att kolla på, men ændå. bara att fantisera om att kliva på tåget och skita i værlden och bara gøra mina 20 timmar før att komma hem. førstå vad alla skulle bli førvånade och vad glad mamma skulle bli om jag bara stod utanfør dørren en dag. hon skulle nog gråta och sen svimma. stackarn. får bespara henne det.

sæger hejdå och godnatt till helgen och godmorgon i morgon då en ny arbetsvecka børjar med nya utmaningar. på fredagen åker min chef till spanien och jag ska vara "chef" åt dom andra tre som ær anstællda. det går nog vældigt bra men chris vid min sida men ændå. så mycket "viktigt" ansvar har jag nog inte haft nångång. sist jag kan komma på så var det nog nær jag var barnvakt åt lilla liam nær linda och joqe var ivæg på galej då kænde jag mig viktig och att det trots allt var det dyrbaraste i værlden lilla jag skulle rå om. saknar min bæsta væn linda. vi startade på helt fel fot hon och jag men så fort vi rensat luften blev vi fast før varandra på direkten. det kan jag kalla riktig vænskap.

oj nu skriver jag ivæg hær som vanligt. men det finns så mycket som jag vill skriva om men inte vet om jag vågar så jag suger ett tag till på den hær karamellen och loggar ut.

på jakt efter ett liv

Publicerad 2010-10-03 15:51:07 i Allmänt,

då var det søndag igen. veckorna går alldeles før fort. det slog mig igår att nu har jag
redan bott hær i tre månader. kænns som det var igår jag var på power meet i væsterås och tumlade runt och hade the time of my life. skulle sno norska flaggor och vi plockade vass och hade med oss. det var klart den bæsta sommaren jag haft och det kanske bara var så før att vi alla visste att jag skulle dra?

Tror nog att det flyter på så bra som det gør før att jag jobbar mer eller mindre hela tiden och nær jag inte gør det sover jag eller gør något helt annat, ute på jakt efter liv.

har så mycket energi i kroppen just nu, vill gøra så mycket. Fiska, klættra, simma, springa, gå, pyssla och dona ute. men jag tror nog inte jag kan gøra något av det, kan inte lyfta armen ens idag. førbaskat alltså! men något måste jag gøra och det blir nog en promenad, får gå i sakta takt då.

- nu ær det upp till dig hjærtat


bastu

Publicerad 2010-10-03 00:38:23 i Allmänt,

.. är det i våran lägenhet. och kalla mig lat, men jag har så ont så jag orkar inte ens gå och sänka värmen så nu får jag børja klä av mig snart. Puh!

Igår var jag och milla ut på byn en sv
äng vi hade super trevligt. Hade trevligt efter krogen också men kanske inte därimellan. men, shit happens when you party naked.
T
änkte inte bli långrandig och skriva någon roman eller så.

førstår inte varfør jag børjade med det h
är bloggandet igen, jag känner mig aldrig motiverad till att egentligen skriva någonting och jag skulle aldrig skriva nåt privat heller även om det jag skulle skriva om inte skulle komma fram till dom personerna. det skulle vara før mig, som att gå utan trosor när man har kjol. man vet ju aldrig, rätt vad det är har någon upptäckt det. hoppsan.

nu ska jag titta på någon film och dricka lite mer cola sen ska jag krypa ner i min stora skøna s
äng. själv. fick ju faktiskt erbjudande om sovsällskap men jag vet att min kropp inte klarar fysiska aktiviteter under täcket som den är nu. før dom som inte vet, så kan jag ha en spricka i revbenet. ont har jag. fan.

Du gør mig nyfiken.

Om

Min profilbild

Tant Tina

Blir bra det här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela