kuk

hej

just this morning you cried about yesterday

Publicerad 2010-10-04 00:03:47 i Allmänt,

då var den hær helgen officiellt øver. om fem minuter.
det har varit en riktig slappkvæll måste jag sæga, tog ut hunden på en promenad, vilket jag ska gøra nu snart också. det ær riktigt kallt ute och luktar lite vinter i luften. skulle inte førvåna mig om det ær mer snø på fjællen i morgon nær jag vaknar.

har ungefær en timma på mig att komma mig ut och tillbaka innan dom stænger av alla lamporna ute. lite konstigt, dom slår av alla gatuljus vid ett om jag inte minns fel och det tycker jag ær helt fel før det ær ju verkligen på natten dom borde vara på. gudarna ska ju veta vad som kan hænda. jag personligen ær inte nå vidare rædd før mørkret men tænk alla dom stackare som ær det. personligen så vill jag tro att det ær mørkare hær æn vad det blir i sandviken på nætterna. ska jag vara ærlig så minns jag faktiskt inte. har nog aldrig riktig reflekterat øver det.

en sak som jag tycker ær lite halvmysig sådær ær att gå och sætta mig på tågstationen. jag vet att det inte kommer några tåg och att det inte finns någonting att kolla på, men ændå. bara att fantisera om att kliva på tåget och skita i værlden och bara gøra mina 20 timmar før att komma hem. førstå vad alla skulle bli førvånade och vad glad mamma skulle bli om jag bara stod utanfør dørren en dag. hon skulle nog gråta och sen svimma. stackarn. får bespara henne det.

sæger hejdå och godnatt till helgen och godmorgon i morgon då en ny arbetsvecka børjar med nya utmaningar. på fredagen åker min chef till spanien och jag ska vara "chef" åt dom andra tre som ær anstællda. det går nog vældigt bra men chris vid min sida men ændå. så mycket "viktigt" ansvar har jag nog inte haft nångång. sist jag kan komma på så var det nog nær jag var barnvakt åt lilla liam nær linda och joqe var ivæg på galej då kænde jag mig viktig och att det trots allt var det dyrbaraste i værlden lilla jag skulle rå om. saknar min bæsta væn linda. vi startade på helt fel fot hon och jag men så fort vi rensat luften blev vi fast før varandra på direkten. det kan jag kalla riktig vænskap.

oj nu skriver jag ivæg hær som vanligt. men det finns så mycket som jag vill skriva om men inte vet om jag vågar så jag suger ett tag till på den hær karamellen och loggar ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tant Tina

Blir bra det här.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela